High Wine

Voor een perfecte wijn spijscombinatie hebben wij een aantal heerlijke wijnen voor u geselecteerd die erg goed passen bij onze gerechten. Onze gastheer/vrouw zal verschillende wijnen serveren en daarbij informatie geven over de wijn en het gerecht. Voor ieder moment van de dag kunnen we een high wine serveren.

Deze proeverij hebben wij in drie verschillende varianten:

4 gangen 37,50 p.p.
5 gangen 45,00 p.p.
6 gangen 52,50 p.p.

Tip: wil niet iedereen wijn, de High Wine kunnen wij ook combineren met de High Beer.

Een High Wine is elke dag te reserveren van 17:00 uur – 20:00 uur.

MEER INFORMATIE

High Beer

Voor de perfecte bier en spijs combinatie hebben wij een aantal heerlijke bieren voor u geselecteerd. Bij deze bieren wordt een passend hapje geserveerd. Onze gastheer/vrouw zal u vertellen over het soort bier en waarom de hapjes er zo goed bij passen.

Deze proeverij hebben wij in drie verschillende varianten:

4 gangen 37,50 p.p.
5 gangen 45,00 p.p.
6 gangen 52,50 p.p

Tip: Lust niet iedereen bier? De High Beer kunnen wij ook combineren met een High Wine.

Een High Beer is elke dag te reserveren van 17:00 uur – 20:00 uur.

MEER INFORMATIE

High Tea

Onze luxe high tea bestaat uit 3 verschillende rondes, beginnend met een hartige ronde met diverse broodjes, daarna een kopje soep en als laatste een zoete ronde met huisgemaakte patisserie.
Daarbij serveren wij DutchLeafs thee. DutchLeafs maakt enkel gebruik van de hoogste kwaliteit verse thee, geselecteerd door Nederlands beste theekenners. Veelal biologisch en direct bij de boer ingekocht. Dat maakt DutchLeafs Heerlijk en Eerlijk!

De High Tea is elke dag te reserveren tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

 

€ 27,50 p.p.

MEER INFORMATIE

BBQ in de binnentuin

De zonnige binnentuin van Roast is de perfecte plek om te barbecueën. We verzorgen heerlijke gerechten, van salades tot mooie stukken vlees en vis. Natuurlijk zijn de gasten die liever vegetarisch eten ook van harte welkom, voor hen hebben wij een uitgebreid assortiment aan vegetarische gerechten.

Minimaal 15 personen.

MEER INFORMATIE

De Hendricks Gin Perfect Tea Serve

Heb je zin in een gezellig uitje, maar wil je eens een keer iets anders dan een high tea of high wine? Dat kan! Zoals de naam het zegt, we serveren een theepot met ‘Hendricks Gin en Tonic’ met bijpassende hapjes.

De Hendricks Gin Perfect Tea Serve is elke dag te reserveren van 11:00 uur – 20:00 uur.

€ 25,00 p.p.

MEER INFORMATIE