High Tea

Onze luxe high tea bestaat uit 3 verschillende rondes, beginnend met een zoete ronde met huisgemaakte patisserie, daarna een kopje soep en als laatste een hartige ronde met diverse broodjes. Daarbij serveren wij DutchLeafs thee. DutchLeafs maakt enkel gebruik van de hoogste kwaliteit verse thee, geselecteerd door Nederlands beste theekenners. Veelal biologisch en direct bij de boer ingekocht. Dat maakt DutchLeafs Heerlijk en Eerlijk!

 

€ 27,50 p.p.

MEER INFORMATIE

High Wine

Voor een perfecte wijn spijscombinatie hebben wij een aantal heerlijke wijnen voor u geselecteerd die erg goed passen bij onze gerechten. Onze gastheer/vrouw zal verschillende wijnen serveren en daarbij informatie geven over de wijn en het gerecht. Voor ieder moment van de dag kunnen we een high wine serveren. Dit kan zijn als borrel (4 gangen), diner (5 gangen) of als avondvullend programma (6 gangen).

4 gangen 32,50 p.p.
5 gangen 40,00 p.p.
6 gangen 47,50 p.p.

Tip: wil niet iedereen wijn, de High Wine kunnen wij ook combineren met de High Beer.

MEER INFORMATIE

High Beer

Voor de perfecte bier en spijs combinatie hebben wij een aantal heerlijke bieren voor u geselecteerd. Bij deze bieren wordt een passend hapje geserveerd. Onze gastheer/vrouw zal u vertellen over het soort bier en waarom de hapjes er zo goed bij passen. Dit kan zijn als borrel (4 gangen), diner (5 gangen) of als avondvullend programma (6 gangen).

4 gangen 32,50 p.p.
5 gangen 40,00 p.p.
6 gangen 47,50 p.p.

Tip: Lust niet iedereen bier? De High Beer kunnen wij ook combineren met een High Wine.

MEER INFORMATIE

Hendricks Gin Perfect Tea Serve

Heb je zin in een gezellig uitje, maar wil je eens een keer iets anders dan een high tea of high wine? Dat kan! Zoals de naam het zegt, we serveren een theepot met ‘Hendricks Gin en Tonic’ met bijpassende hapjes.

€ 23,50 p.p.

MEER INFORMATIE

High Gin

Geen zin in een High Wine of High Beer? Wij hebben nu ook een High Gin!

Bij de High Gin worden er vier geselecteerde Gin-Tonics aan u geserveerd in combinatie met een bijpassende spijs. De gastheer/vrouw zal een uitleg geven over de geserveerde Gin-Tonic en het garnituur. Verder wordt er ook een uitleg gegeven over de combinatie van de Gin-Tonic met het hapje.

Tip: De High Gin is leuk om te doen tijdens de borrel.

€ 42,50 p.p.

MEER INFORMATIE

BBQ in de binnentuin

De zonnige binnentuin van Roast is de perfecte plek om te barbecueën. We verzorgen heerlijke gerechten, van salades tot mooie stukken vlees en vis. Natuurlijk zijn de gasten die liever vegetarisch eten ook van harte welkom, voor hen hebben wij een uitgebreid assortiment aan vegetarische gerechten.

MEER INFORMATIE