High Tea

Onze high tea bestaat uiteraard uit diverse zoete en hartige hapjes. Daarbij serveren wij DutchLeafs thee. DutchLeafs maakt enkel gebruik van de hoogste kwaliteit verse thee, geselecteerd door Nederlands beste theekenners. Veelal biologisch en direct bij de boer ingekocht. Dat maakt DutchLeafs Heerlijk en Eerlijk.

€ 18,95 p.p.

Meer informatie aanvragen

High Wine

Voor een perfecte wijn spijscombinatie hebben wij een aantal heerlijke wijnen voor u geselecteerd die erg goed passen bij onze gerechten. Onze gastheer/vrouw zal verschillende wijnen serveren en daarbij informatie geven over de wijn en het gerecht. Voor ieder moment van de dag kunnen we een high wine serveren. Dit kan zijn als borrel (4 gangen), diner (5 gangen) of als avondvullend programma (6 gangen).

4 gangen 24,95 p.p.
5 gangen 32,50 p.p.
6 gangen 36,50 p.p.

Meer informatie aanvragen

High Beer

Voor de perfecte bier en spijscombinatie hebben wij een viertal heerlijke bieren voor u geselecteerd. Bij deze bieren wordt een passend hapje geserveerd. Onze gastheer/vrouw zal u vertellen over het soort bier en waarom de hapjes er zo goed bij passen. Onze high beer bestaat uit vier rondes.

24,95 p.p.

Meer informatie aanvragen

High Gin

Heb je zin in een gezellig uitje, maar wil je eens een keer iets anders dan een high tea of high wine? Dat kan! Wij presenteren: de high gin! Sinds kort kun je in Leeuwarden terecht bij Roast voor deze culinaire beleving. We serveren een heerlijke gin-tonic met bijpassende hapjes. Uiteraard met uitgebreide uitleg van de gastheer/gastvrouw.

22,50 p.p.

Meer informatie aanvragen

BBQ in de binnentuin

De zonnige binnentuin van Roast is de perfecte plek om te barbecueën. We verzorgen heerlijke gerechten, van salades tot mooie stukken vlees en vis. Natuurlijk zijn de gasten die liever vegetarisch eten ook van harte welkom, voor hen hebben wij een uitgebreid assortiment aan vegetarische gerechten.

Vraag nu informatie aan over onze barbecues

Zakelijk

Roast biedt plaats aan 10 tot 160 personen. Het hoge plafond met industriële look en het gebruik van warme materialen zorgen voor een aangename sfeer. Roast is bij uitstek de locatie om uw zakelijke gasten mee naar toe te nemen voor een lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel.

Meer informatie aanvragen