BE READY TO ROAST

Reserveer je tafel

Titel arrangement

 Roast outdoor: catering op locatie
Catering nodig? Roast Outdoor verzorgt het. Voor elke denkbare situatie op elke wenselijke locatie. Een nieuwe samenwerking, een bekroning van een jarenlange relatie, de aftrap van een nieuwe fase, een (knallend) einde, zomaar een feestje of een nieuw begin; Roast biedt catering op maat voor elke gelegenheid en locatie.

Denk bijvoorbeeld aan foodcourts (een verzamelplaats van eet- en drinktentjes met een gedeelde zitruimte) op festivals, evenementen en feesten voor privé en zakelijke aangelegenheden.

Catering op locatie in en om Friesland
Onder de naam Roast Outdoor verzorgen we creatieve catering op locatie. Locaties in en om Friesland. Pin ons niet vast op een bepaald soort catering (sowieso altijd goed en puur!) of een ‘vast werkgebied’. We zien mogelijkheden en oplossingen en afstand is relatief. We denken met je mee in Leeuwarden, heel Friesland, maar ook daarbuiten.

RESERVEREN

Zakelijk of privé: catering van Roast staat voor pure, kwalitatieve, smakelijke, sfeervolle én originele catering.

ROAST

Aan welke catering op locatie je ook denkt, we werken met je samen en gaan voor het beste resultaat. In goed overleg en op maat. Neem gerust contact op! https://Roastleeuwarden.nl/contact/