High Tea in Leeuwarden

De luxe High Tea van Roast Leeuwarden bestaat uit drie verschillende rondes. Je begint met een assortiment van huisgemaakte patisserie (zoete gebakjes), krijgt daarna een kopje soep en sluit af met verschillende broodjes en sandwiches.

Je drinkt hier DutchLeafs thee bij. DutchLeafs gebruikt alleen de beste kwaliteit verse thee, geselecteerd door Nederlandse, vooraanstaande theekenners. De thee is veelal biologisch en wordt direct ingekocht bij de boer. Dit gaat dus veel verder dan het commerciële keurmerk Fairtrade.

DutchLeafs, onze huisgemaakte patisserie, ambachtelijke soep en pure broodjes komen perfect samen in het High tea arrangement: eerlijk én heerlijk.

Direct naar:

Welkom bij de High Tea van Roast

Welkom bij de High Tea van Roast. Lekker, gezellig, goed en ambachtelijk. Geniet van 3 gangen. Sowieso goed en altijd met een twist! Reserveer je High Tea vanaf 2 personen. Voor € 27,50 per persoon. Een High Tea duurt ongeveer 2 uur.

Smaken van de High tea

Ontdek tijdens de High tea de smaken van DutchLeafs thee, zoals:

  • Vertrouwde Ceylon
  • Eigenwijze Chai
  • Gezellige Appeltaart
  • Vurige Rooibos
  • Brutale Bosvrucht
  • Verkwikkende Earl Grey
  • Avontuurlijke Cranberry
  • Groene Lemon
  • Fruitige Blonde

Hoogtepunt van de high tea

Een van de hoogtepunten van onze High Tea is de lava cake met salted caramel. De lava cake is precies goed gebakken en als je hem opent loopt de chocolade eruit. De caramel is gemaakt van gecondenseerde melk met echt grove zeezout vlokken. Meer heeft dit gerechtje niet nodig!

De origineelste High Tea van Friesland

Sommigen zeggen het. De High Tea van Roast is de origineelste van Friesland. Verwacht gerechten met gegrild brioche brood met oude kaas, roerei en truffel, maar ook een gevulde avocado.

High tea arrangement voor groepen

Ben je met een groep? Boek je High Tea-arrangement bij Roast. Bij Roast heb je de ruimte, zonder dat het massaal voelt. Juist niet! We serveren onze heerlijke High Tea zelfs aan groepen. We hebben regelmatig een leuke aanbieding.

Reserveer je High Tea-arrangement voor je groep bij Roast in Leeuwarden via onze contactpagina.

High tea Leeuwarden aanbieding voor groepen

Neem contact op voor onze groepsaanbieding.

De beste High tea van Friesland reserveren

De beste, eerlijkste en lekkerste High Tea van Friesland? Die vind je aan de gracht in Leeuwarden bij Roast! Nodig je vrienden, collega’s of familie uit en ontdek de sfeervolle ambiance en pure smaken.

Reserveer je High Tea bij Roast in Leeuwarden via onze contactpagina.

Aanbieding High Tea

Neem contact op en vraag naar onze actuele aanbieding(en)

CONTACT

Projecten