ROAST Outdoor

Roast Outdoor biedt vele mogelijkheden. Zo verzorgen wij foodcourts op festivals, evenementen en feesten voor privé en zakelijke aangelegenheden.

Foodtruck

Onze foodtruck met ingebouwde keuken is multi-inzetbaar. Wij bereiden heerlijke burgers, hapjes en ontbijt vanuit onze truck, maar uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden. De truck kan worden uitgebreid met een stretchtent en zitjes, dit geeft de ultieme festivaluitstraling.

Special events

Een evenement staat nooit op zich. Het kan een begin zijn van een nieuwe samenwerking, een bekroning op jarenlange relatie, de aftrap van een nieuwe fase, of een knallend einde. Voor elke gelegenheid bieden wij events op maat.

Woodoven

Met deze stoere en rauwe oven zorgen wij voor een echte beleving. De oven wordt met hout opgestookt en hieruit serveren wij pulled bread, nacho’s, flammkuchen en uiteraard verse pizza’s!

De leukste barista’s – koffie op locatie

Koffie geserveerd door de leukste barista’s, wie wilt dat nou niet..

Wij verzorgen verschillende soorten koffies en verse thee. Dit allemaal gemaakt met een espresso automaat. Er wordt uitsluitend gewerkt met koffie bonen en verse thee van hoge kwaliteit. Om het plaatje af te maken serveren wij ook Homemade Iced Tea en heerlijke zoetigheden.

Smoothies

Elk evenement heeft vitamientjes nodig. Wij bieden gezonde smoothies van vers fruit, homemade soep of verse limonade. Al dit lekkers wordt geserveerd vanuit een Citroën HY of een Piaggio APE.

Cocktails

Cocktails geserveerd met een glimlach en een show! Samen met u kunnen we een cocktailkaart samenstellen aangepast op uw event. Wilt u liever verrast worden? Dan kunnen wij ook een kaart voor u samenstellen.

Wilt u een workshop?

Wij verzorgen ook workshops op locatie! Een ervaren bartender leert u de kneepjes van het vak, de geschiedenis van de cocktail en verschillende destillaten. Uiteraard mag u zelf ook cocktails maken en wordt er geproefd.