Skip to main content
 

Diner in Leeuwarden

Roast is Club Culinair

It giet oan - De Tocht - theater menu

Laat je dan verrassen door de creativiteit van onze keuken met ons speciale 3 gangen theater menu.

Wij ontvangen je om 17:00 uur en zorgen ervoor dat je om 19:00 uur klaar bent om te vertrekken naar de musical!

Het arrangement bestaat uit een driegangen verrassingsmenu met een voor-, tussen- en hoofdgerecht geserveerd met friet en salade.

38,5 p.p.

Dinerkaart

Van 17:00 tot 22:00 uur
Proef het beste van Roast en geniet van diverse gerechten. Kun je niet kiezen? Laat je dan verrassen door de creativiteit van onze keuken met een avondje Roast.

Avondje Roast

4 gangen
57,5 p.p.
5 gangen
67,5 p.p.
6 gangen
77,5 p.p.
Een bijpassend glas wijn
4 gangen | 23,5
5 gangen | 29,5
6 gangen | 34,5

À la Carte

Pre Dinner Bites

Oesters
5 p.s.
Oesters met frambozen azijn en sjalot
5,5 p.s.
Iberico ham
14,5
Zuurdesembol met twee soorten boter
7

Voorgerechten

Currysoep, met koriander, kip en lente-ui
7
Paprika soep met cashewnoten en rauwe ham - vegetarisch mogelijk
7
Steak tartaar met brioche brood, miso mayonaise en gerookte ponzu
15
Tonijn - tataki van tonijn met zoetzure komkommer, gel van soja, lotuswortel chips en sambai vinaigrette
16,5
Knolselderij - Gepofte knolselderij met een crème van oude kaas, augurk, piment d'espelette, manchego en vinaigrette vegetarisch
11

Tussengerechten

Prei van de BBQ met gekonfijte roseval aardappel, crème van zoete ui, nori en paling en beurre blanc - vegetarisch mogelijk
15
Buikspek met oosterse dressing, paksoi en tom kha kai saus
15
Wagyu met wortelbisque, couscous van bloemkool en gepekelde eidooier
DP

Hoofdgerechten

Sukadesteak met gelakte shortrib, krokante ui, mosterdmousseline, rösti en crème van zoete aardappel met jus de veau
32,5
Duo van Eend met tarte tatin van zoete aardappel, crème van ui, miso-mais en een saus van tom Kha Kai
29
Dry aged meat, vier weken gerijpt vlees van weiderund. Geserveerd met bijpassend garnituur
DP
Kabeljauw met artisjok, crème van olijf en saus van gefermenteerde tomaat
26
Aardappel rosti met aubergine, tomaten salsa, groene asperge, miso aubergine en saus van gele curry - vegan
26
Millefeuille van rode biet met een crème van eekhoorntjesbrood, uien crème, krokante rijst en koji beurre blanc - vegetarisch
26
Salade Parmezaan met little gem, ei, aardappel, truffel en Hollandaise saus - vegetarisch
18,5
Supplement rauwe ham
3

Bijgerechten

Bimi met gepekelde citroen en amandel
6
Little gem met citrusmayonaise en oosterse dressing
4
Friet met mayonaise
4

Desserts

Pinda-kokosmousse met een cremeux van sereh, pinda macaron, vanille ijs en vinaigrette van limoenblad
11
Chocolade biscuit met karamelmousse, peer, citrusgel en perensorbet
11
Mousse van kersenstokjes met witte chocolade, rabarber, gel van kalamansi en yoghurt-granite
12
Kaasplankje, selectie van verschillende kazen met vijgenchutney en kletsenbrood
15
Huisgemaakte Friandises
6,5

Join the Club?